Friday, December 17, 2010

Un Superman in lumea laptop-urilor: GammaTech D12C

    Va stiti mai neindemanatici din fire sau aveti copii carora le place sa se “joace” cu laptop-urile voastre pe care le-ati schimbat de atatea ori incat va este frica sa mai cumparati un altul? Nu va temeti, D12C este aici. Probabil asa ar suna o reclama la ultimul notebook “razboinic” lansat de GammaTech si cunoscut sub numele de D12C.

durabook thumb Un Superman in lumea laptop urilor: GammaTech D12C

      Principala caracteristica a lui D12C este rezistenta ridicata a acestuia la diversi factori de stres. Fiind testat la standarde militare, GammaTech garanteaza ca D12C poate incasa orice, caderi, socuri, murdarie si lichide, fara a avea vreo problema. Acum, noi am mai vazut laptop-uri super rezistente, dar D12C nu este un simplu laptop; acesta are posibilitatea de a se transforma intr-o tableta PC. Daca aplecam urechea si la ceea ce spun cei de la GammaTech, ca D12C este foarte usor tinand cont de rezistenta de care da dovada, atunci am putea incepe sa fim impresionati. Nici la specificatii tehnice acesta nu sta deloc rau: display convertibil touchscreen TFT iluminat LED cu diagonala de 12.1 inch, procesor Intel i5-540UM, placa de baza Intel HM55, pana la 8GB RAM si un maner incorporat pentru a fi mai usor de transportat. Un alt motiv pentru care acest laptop poate fi linistit lasat pe mainile copiilor este securitatea sporita a acestuia; include tehnologie TPM 1.2, scanner pentru amprente, parola pentru BIOS si Booting.
       Inca nu exista informatii despre pretul lui D12C, dar este de asteptat sa coste ceva mai mult decat un laptop obisnuit, macar si pentru bataia ce poate s-o suporte.
Sursa: www.ubergizmo.com

No comments:

Post a Comment