Thursday, December 23, 2010

Toshiba lanseaza primul eBook reader “verde” din lume

Se pare ca nimic nu poate sta in calea “revolutiei verzi” care acapareaza din ce in ce mai multe lansari din domeniile auto si hi-tech printre altele. Astfel, primul e-book reader din lume alimentat cu energie solara si denumit Biblio Leaf este marca Toshiba.

bbliolf987343 thumb 550xauto 53874 thumb Toshiba lanseaza primul eBook reader “verde” din lume

In colaborare cu operatorul japonez de telecomunicatii KDDI, Toshiba a dezvaluit lumii primul e-book reader ce are posibilitatea de a-si reincarca bateria cu ajutorul energiei solare ce va fi captata de panourile solare amplasate pe partea frontala a gadget-ului. Biblio Leaf nu este doar primul e-book reader verde din lume, dar si o replica data de Toshiba celor de la Amazon si al lor Kindle e-reader.

Biblio Leaf este echipat cu un display e-Ink cu diagonala de 6 inch, conectivitate wireless si 3G, un creion Stylus pentru a lua mai usor notite, 2GB memorie interna (cu slot pentru card de memorie microSD) si posibilitatea de a “adaposti” pana la 3000 carti.

Momentan, Biblio Leaf va fi disponibil doar pentru cei care semneaza un contract de 20$/luna pe o perioada de 2 ani cu cei de la KDDI. Sa speram ca acesta va fi pus in vanzare si la liber.

Sursa: www.dvice.com

No comments:

Post a Comment