Friday, February 18, 2011

LG Optimus 3D este cel mai puternic smartphone din lume

La inceputul acestei saptamani, la Mobile World Congress 2011, LG a prezentat Optimus 3D care, in urma unor teste facute de cei de la AnandTech, a fost “incoronat” ca cel mai puternic smartphone din lume urmat de LG Optimus 2X si Samsung Galaxy S II. Ei bine, cei de la LG nu vor sa piarda timpul, motiv pentru care Optimus 3D este deja disponibil pentru pre-comenzi.

1298027089 w630 h213 thumb LG Optimus 3D este cel mai puternic smartphone din lume

optimus performance thumb LG Optimus 3D este cel mai puternic smartphone din lume
18 lg optimus 3d thumb LG Optimus 3D este cel mai puternic smartphone din lume


LG Optimus 3D este echipat cu un procesor dual-core la 1GHz si este capabil de filmare in 3D datorita celor doua camere de 5MP amplasate pe spatele telefonului. Comutarea de la 2D la 3D si invers se poate face cu usurinta cu ajutorul butonului special aflat pe marginea smartphone-ului. Display-ul este un NOVA care consuma cu pana la 50% mai putina energie decat obisnuitele ecrane LCD, are o diagonala de 4.3 inch si 8GB de memorie interna. Cireasa de pe tort la Optimus 3D consta in posibilitatea vizionarii de materiale 3D fara utilizarea unei perechi de ochelari speciali.
Pretul lui LG Optimus 3D este unul pe masura titlului de cel mai puternic smartphone, si anume 514.99 lire sterline (aproximativ 835$) la liber. Este de asteptat ca acesta sa scada odata ce va fi inclus in ofertele companiilor de telecomunicatii. Pre-comenzile facute vor fi onorate incepand cu data de 25 aprilie.

No comments:

Post a Comment