Sunday, January 09, 2011

Haier si Yahoo! lanseaza noile televizoare cu acces Wi-Fi

Se pare ca nu doar noi produse sunt prezentate la CES 2011, ci si noi parteneriate precum cel dintre compania chinezeasca Haier si gigantul Yahoo!.

Haier thumb Haier si Yahoo! lanseaza noile televizoare cu acces Wi Fi

Haier a dezvaluit ca urmeaza sa lanseze o noua linie de televizoare care pe langa specificatiile tehnice foarte inalte, vor avea si abilitatea de a se conecta la Internet prin Wi-Fi. Pentru a accentua acest ultim aspect, Haier a anuntat si un nou parteneriat cu Yahoo! care inseamna incorporarea serviciul Yahoo! Connected TV in noile lor unitati. Astfel, televizoarele Haier vor avea acces la peste 50.000 de show-uri TV si filme, precum si la diverse servicii printre care YouTube, CBS, Twitter si Facebook. Noile televizoare vor avea de asemenea serviciul Netflix incorporat si telecomenzi cu un buton special Netflix pentru facilitarea accesului la acesta. Pentru a beneficia insa de aceste ultime telecomenzi, trebuie sa comandati pachetul TV care include si player-ul Blu-ray tot de la Haier ce urmeaza a fi lansat in viitorul apropiat.
Pana in acest moment, Haier nu a anuntat o data oficiala de lansare si nici pretul de la care noile televizoare vor porni.

Sursa: www.slashgear.com

No comments:

Post a Comment